Çatı Ustası | 0216 362 84 49

Ses Yalıtım Panelleri

Ses Yalıtım Panelleri

Ses Yalıtım Panelleri

Ses yalıtım panelleri izolasyonda en çok kullanılan malzemeler arasında yer almaktadır. Farklı çeşit ve özelliklerde bulunan bu panellerden istediğiniz alana uygulama yapmanız mümkün olmaktadır. Gürültüden çok mu sıkıldınız? Bir rahat yüzü göremedim diye düşünüyor ancak bir yandan da evinizde oluşacak tadilat probleminden de çekiniyorsunuz? Bırakın tüm bunları firmamız düşünsün siz ise gürültüsüz rahat bir ortamda yaşamanın keyfini sürün. Firmamıza iletişim numaralarımızdan ulaşmanız durumunda ihtiyacınız olan tüm yalıtım konularında sizlere tam destek sağlanmaktadır. Çalışan profilimizin hızlı ve çevik hizmetleri neticesinde adeta göz açıp kapayıncaya kadar yalıtım işleminiz sona ermektedir. İnsanoğlu her zaman yaşadığı alanda huzurlu olmak istemektedir. Bu sadece yaşam alanlarımız için de değil, ofis ortamlarında sessizliğin hâkim olması gereken iş yerlerinde de aynı durum söz konusu olmaktadır.

Ses yalıtım panelleri istediğiniz boyut ve özelliklerde ayrıca geniş bir renk yelpazesi ile üretilmektedir. Bu durum ise siz değerli müşterilerimizin kolaylıkla seçim yapmasına olanak sağlamaktadır. Müşterilerimiz uygulama alanlarını belirledikten sonra firmamıza ulaşmakta ve uygulamanın hangi alana yapılmasını istediğini iletmektedir. Bu durumda da kendilerine uygun olan panelleri sunmakta ve kendilerinden keşif yapabilmek için randevu talebinde bulunulmaktadır. Firma çalışanlarımız tarafından önerilen paneller arasında duvar ve tavana yapıştırılmak sureti ile uygulanan akustik kumaş kaplı panel çeşitlerimiz mevcuttur. Hem görsellik hem de işlevsellik olarak konutlarda en çok tercih edilen yalıtım malzemeleri arasındadır. Farklı renklerde olan panellerden dilediğiniz rengi ve şekli seçerek hem evinizin havasını değiştirebilir hem de ses problemlerinize kesin çözüm getirebilirsiniz.

Ses yalıtım panelleri arasında tavanlar için tercih edilen paneller arasında LED lambalar ile ışıklandırılmış ve bulunulan ortamda ses ambiyansının da yaşanmasına olanak sağlaması ve ses izolasyonuna destek vermesi amacına hizmet etmektedir. Işıklandırılmış olan paneller genelde evlerinde ya da ofislerinde güzel bir renk uyumu oluşturmak isteyen müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Panel çeşitlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve uygulama alanları, fiyatları hakkında fikir edinmek için firmamız ile iletişim kurmanız yeterli olacaktır. Hem sağlıklı hem de şık ve kullanışlı ses izolasyonu için firmamızı tercih etmeniz yararınıza olacaktır.