Çatı Ustası | 0216 362 84 49

ÜSKÜDAR’DA EKONOMİK FİYATLARLA ÇATI YAPTIRMAK

ÜSKÜDAR UCUZ ÇATI YAPIMI

Üsküdar ucuz çatı yapımı konusunda araştırma yapıyorsanız, sitemize göz atmanızı ve iletişim numaralarından bize ulaşmanızı rica ederiz. Üsküdar ucuz çatı yapımı için gerek fiyat gerekse kalite olarak en iyi hizmeti veriyoruz. Süreklilik ve güvenilirlik isteyen bir sektör olarak çatı işlerinde yılların tecrübesi ve referanslarımız ile en ekonomik hizmeti verdiğimiz konusunda iddialıyız.

ÜSKÜDAR UCUZ ÇATI YAPIMI

             

Aslında çatı yapımının maliyeti bellidir. Çatı alanının büyüklüğü, kullanılacak malzeme ve mimari özellikler çatı yapımının maliyetini belirler. Ama aynı çatıda aynı malzeme ile çok daha fazla ücret talep eden firmalar da var. Halbuki çatı inşa maliyetinde rakamların farklılaşmasına sebep olan, çatı ustasının kendi emeğine biçtiği değerdir. Elbette emek kutsaldır ve bunu bir rakama endekslemek doğru değildir. Ama aynı işi yaptığı halde çok daha fazla ücret istemenin kötü niyetli bir tavır olduğu da tartışmasızdır. Sektörde süreklilik isteyen, geçimini bu işten sağlayan, çatı ustası olarak emekli olmayı planlayan biri için alacağı ücret ikinci planda olmalıdır. İşte ucuz çatı yapımı da sektörün emekçisi ustalardan alacağınız hizmetler için mümkündür. Tek sezonluk çalışan veya işsiz kaldığı için bu işi yapan ve daha iyi bir iş bulunca işi bırakan kişiler günü kurtarmak adına daha yüksek ücret talep edebilirler.

Diğer yandan aynı işi dikkat çekici şekilde ucuza yapan çatı ustaları ve firmalarına karşı da ihtiyatlı yaklaşmak gerekir. Çünkü her hizmetin bedeli aşağı yukarı bellidir. Çatı ustası piyasa koşullarına ve işin niteliğine bağlı olarak bir rakam belirler. Bunun çok üstünde veya çok altında olan rakamlar hizmet kalitesi veya iyi niyet kuralları dikkate alınarak değerlendirilmelidir.

Yani çatı yapımının maliyetini kullanılacak malzemenin fiyatı ve ustanın emeği karşılığı talep edeceği ücret belirler. Afaki rakamlara karşı dikkatli olunması gerekir. Ucuz çatı yaptıracağım diye kısa süre sonra sorun çıkaracak bir hizmet almak yerine uzun vadede kara geçmenizi sağlayacak ve yıllarca sorunsuz şekilde kullanacağınız bir uygulama yaptırmak daha mantıklıdır.

Üsküdar ucuz çatı yapımı konusunda en kaliteli hizmeti en uygun fiyata alacağınız firma olduğumuz iddiasını uzun yıllar daha devam ettireceğiz.

ÜSKÜDAR BÖLGESİNDE HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER