Duvar Ses Yalıtımı

Duvar Ses Yalıtımı

Duvar Ses Yalıtımı

Duvar ses yalıtımı en çok konutlarda ihtiyaç duyulan bir hizmettir. Komşulardan gelen gürültüler, bir odadan diğerine geçen müzik, konuşma ve televizyon sesleri gibi gürültülerin ortadan kaldırılması amacına hizmet etmektedir. Yapılan yalıtım işlerinde kullanım alanlarına göre kullanılan malzemeler de değişkenlik göstermektedir. Duvarlar için kullanılan malzeme ile tavan ve zemin için kullanılan malzemeler arasında fark vardır. Aynı malzeme hem duvarlara hem de diğer alanlara uygulanamamaktadır. Ayrıca konut inşaat halinde ise ya da bitmiş konuta uygulama yapılacaksa da yine farklı malzemelerin kullanımı söz konusu olacaktır.

Konutlarda uygulanan duvar ses yalıtımı da iki bölüm halinde incelenmelidir. Biri konutun iç duvarları, diğeri ise dış duvarlardır. İç duvarlarda kullandığınız malzeme ile dış duvarlarda kullandığınız malzeme aynı olmayacaktır. Firmamız duvar yalıtımında kullandığı malzemeleri birinci kalitedeki ürünlerden seçmekte ve doğru bir ustalıkla hizmetlerini sonlandırmaktadır. İç duvarlar için yapılacak işlemler için, akustik sünger, kauçuk sünger, laminasyonlu sünger ve alçıpana ihtiyaç duyulmaktadır. Alçıpan burada yardımcı ve son işlem için kullanılan malzemedir. Alçıpan işlemi ile yalıtım tamamlanmış olmaktadır. İhtiyacınız olan tüm ana ve yardımcı malzemeleri web sitemizde bulmanız mümkündür. Malzeme ihtiyaçlarınızda kaliteli malzemelerimizle, hem malzeme hem de işçilik ihtiyaçlarınızda her ikisi için de hizmet sunuyor olmamız sebebi ile birçok müşterimizin tercihi olmaya devam etmekteyiz. Yalıtım işi ustalık ve ince detay gerektiren bir iş olup, bu işin ehli olan ustalar tarafından yapılmasında fayda bulunmaktadır. Bazen kendi el emeği ile yapmak isteyenler sadece malzeme alımı yapmakta, ancak sonuç hüsran olunca bu sefer de işçilik talebinde bulunmaktadırlar. Sizler de sonu hüsranla sonuçlanan işler yapmak yerine firmamızdan her konuda destek alabileceğinizi unutmamalısınız. Hem nakit kaybı hem de vakit kaybı yaşamamak adına işinizi firmamıza bırakınız.

Dış cephe duvarları için duvar ses yalıtımında sıklıkla kullanılan malzemeler taş yünü levha, özel yapıştırıcı,file ve özel sıva malzemeleridir. Ancak dış cephe duvarları, iç cepheye göre daha dikkat gerektiren bir işlemdir. Öncelikle iş sağlığı ve güvenliği konularına dikkat eden firmamız dış cephe duvarlarında çalışmalarını sürdürürken gerekli tüm önlemleri aldıktan sonra sorunsuz bir yalıtım işlemi yaparak binanızın dış cephe duvarlarını sağlıklı bir şekilde teslim etmektedirler.

 

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHEMEN ARA
web tasarım