BAKIRKÖY ÇATI USTASI

BAKIRKÖY ÇATI USTASI

BAKIRKÖY ÇATI USTASI

Binalardaki mevcut çatılar zaman içinde yıpranır. Düzenli bakım ve onarım yapılsa dahi bir süre sonra artık tamir kabul etmez hale gelir. Diğer yandan piyasaya çıkan yeni çatı ürünleri ile daha verimli sonuçlar alındığı da bir gerçektir. Özellikle son yıllarda su ve ısı yalıtımı konusunda üretilen malzemeler neredeyse mucizeler yaratmaktadır. Bina ne kadar eski olursa olsun, inşaat kalitesi ne kadar kötü olursa olsun, bu ürünler inanılmaz sonuçlar alınmasını ve binaların ömrünün 15 – 20 daha uzamasını sağlamaktadır.

Sürülerek, sıkılarak kullanılan yalıtım malzemeleri, nano teknolojik özellikleri ile uygulandıkları yüzeylerde şişerek su ve ısı geçişlerini önleyen ürünler, aynı anda su, ses ve ısı yalıtımı sunan malzemeler ile çatı işlerinde kullanılan ürünlerin çeşitliliği artmıştır. Klasik ürünlere göre daha pahalı olan bu malzemeler daha uzun zaman koruma sağlarlar.

Ayrıca kiremit ve saç çatı malzemelerinin yanında son yıllarda çok çeşitli çatı kaplama ürünleri de kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle shingle son yılların en popüler çatı kaplama malzemesidir. Hafif ve dekoratif olması ve dayanıklılığı yanında, su yalıtımı ve güneş ışınlarını yansıtma özelliği de bulunan shingle malzeme ile dekoratif ve kullanışlı çatı alanları oluşturmak mümkündür. Kilitli sistemle ve PVC bazlı üretilen çatı kaplama ürünleri de son yılların kullanışlı ve popüler malzemeleri arasındadır.

Eğer mevcut çatınızı yenilemek veya teras çatınızı kapatmak istiyorsanız dilediğiniz çatı kaplama malzemesi ile çatınızın üstünü kapatmanız, böylece binanızı su ve ısı kaybı sorunlarına karşı korumaya almanız mümkündür. Yeni nesil çatı malzemeleri ile artık pek çok çatı problemini uzun süreli ortadan kaldırmak ve gereksiz masraflara katlanmak zorunda kalmazsınız. Klasik malzemelere göre biraz daha pahalı olan bu malzemeler için başta ödeyeceğiniz ücret biraz fazla gibi görünse de sonuçları almaya başladıktan sonra doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.

Ayrıca yeni nesil çatı uygulamaları konusunda deneyimli ve kaliteli hizmet veren bir firmaya ihtiyacınız olacaktır. Firmamızın yeni nesil çatı ürünleri ile gerçekleştirdiği işler hakkında bilgi almak ve Bakırköy çatı ustası işlerinizi emanet etmek için bizimle iletişime geçiniz.

HİZMETLERİMİZDEN BAZILARI

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHEMEN ARA
web tasarım